Este foarte important pentru sanatate sa ne hranim cit mai natural posibil si bineinteles si cit mai sanatos. Stiati ca :FULGI DE OVAZ; sunt o excelenta sursa de fibre solubile ,care captuse sc intestinul cu un fel de gel ,reducind astfel absorbtia grasimilor ingerate . Maninca in fiecare dimineata un bol cu fulgi de ovas amestecati cu iaurt degresat . ULEIUL DE MASLINE - Scade valorile colesterolului rau ,si le creste pe cele ale colesterolului bun. Doua linguri cu ulei de masline pe zi.scad colesterolul semnificativ intr-o singura saptamina . Este bun pentru salate dar se si poate gati cu el . PESTELE - Substituit ideal pentru carne pestele , mai ales pestele oceanic ,contine acizi grasi omega 3 ,care ajuta la scadera colesterolului rau . Maninca de trei ori pe saptamina macrou ,ton , somon proaspat, sardele la conserva . CEAPA ROSIE -Este bogata in sulf , care creste nivelul colesterolului bun , si-l scade pe cel rau . SUCUL DE PORTOCALA -Proaspat stors si baut dimineata ,are efect benefic asupra echilibrului lipidic. Trei pahare de suc pe zi ajuta la scaderea valori colesterolului cu 21%. Bea sucul in maxim cinci minute de la stoarcere . Lumina zilei distruge vitamina C.
Despre asceza,nevointa si post la Sfantul Nil Calavritul
-
(...) Ce este asceza? În realitate, este viaţa de zi cu zi a omului
duhovnicesc, este respiraţia lui.Ce este inspiraţia şi expiraţia pentru
omul firesc, ac...
Acum 14 ani
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu