AddThis

Bookmark and Share

02.09.2009

PROPUNERE DR> RUDOLF BREUSS -BOLI APARENT INCURABILE

Imi place  foarte mult sa citesc  si sa ma informez despre  plantele medicinale ,ceaiuri si tot ce pate face bine celor apropiati noua si in general oamenilor  pe cale naturala .Am gasit un articol foarte interesant al Dr. RUDOLF  BREUSS despre miracolul  de videcare al multor boli care par a fi incurabile  si totusi cu  ajutorul miraculos al ceaiurilor naturale .sau ameliorat  si videcat in multe cazuri  .Sperind sa fie de ajutor  la cit mai multi  semeni de-ai mei care sunt in suferinta  si crede cu adevarat in miracolele naturi.                                                                  1) CEAI   DE SALVIE  (SALVIA  PRAETANSIA)  -Pentru gargara  ceaiul de salvie se pregateste   prin  infuzie timp de 10 min. iar pentru baut  trebuie fiert exact 3 min.                                                                                      Se pune 1-2 lingurite  de salvie la jumatate de litru de apa clocotita si se fierbe 3 min. dupa care se i-a de pe foc.Salvia contine mult ulei eteric.Acesta este necesar  la gargara dar pentru baut ceaiul nu trebuie sa contina acest ulei  motiv  pentru care  trebuie sa fiarba exact 3 minute..Dupa acest timp uleiul se evapora si se formeaza un ferment care este folositor glandelor ,maduvei spinarii si discului coloanei vertebrale. Totodata ceaiul  de salvie este un mijloc de prevenire a boli motiv pentru care ar trebui sa se bea tot restul vietii. In ceaiul gata pregatit se poate adauga sunatoare , menta roinita etc. dupa care se poate face infuzie inca 10 min.                                                                                                                                                                            2) CEAI  PENTRU  RINICHI-Mod de preparare                                                              Coada calului  15gr.    ,urzici 10gr,   (preferabil culese primavara ),troscot 8 gr. ,si sunatoare 6 gr,Aceasta cantitate ajunge unei persoane  aproximativ 3 saptamini.   .Intr-o ceasca cu apa firbinte  ,se pune o priza din acest amestec  si se lasa la infuzie  timp de 10 min.(o priza =cantitatea tinuta intre degetul mare si cele doua degete alaturate}Ceaiul astfel obtinut se strecoara intro alta ceasca  ,iar la zatul ramas se mai adauga 2 cesti de apa  fierbinte si  apoi se fierbe inca 10  min. Aceasta cantitate se strecoara peste ceaiul  obtinut prin infuzie .Multi se vor intreba  :de ce trebuie pregatit atit de complicat acest cea? Motivul este urmatorul; Ceaiul pentru rinichi contine 5 substante  care nu  trebuiesc fierte ,deoarece prin fierbere se distrug. Mai contine si o a 6 -a substanta  care se obtine  doar prin fierberea zatului  de ceai timp de 10 min. Ceaiul pentru rinichi se poate bea  ,doar timp de 3 saptamini ! Se bea cite o  jumatate de ceasca  de ceai rece  , dimineata  pe stomacul gol , apoi inaintea prinzului  si seara inainte de culcare .In aceasta perioada sa nu se manince supe de carne.   Ceaiul pentru rinichi este bun  pentru orisice bola ,dar in mod special  la inflamatii ale rinichilor si inaintea unei operatii.Cura de ceai de rinichi se poate face preventiv  de 3-4 ori pe an ,avind durata de 3 saptamini ,int-ro cura si alta sint necesare , intreruperi de cel putin 2 saptamini.La prepararea ceaiului pentru rinichi se poate fo;osi si ceai obisnuit pentru rinichi cu conditia sa fie  preparat dupa retete descrisa anterior..   FOARTE  IMPORTANT - CEAIUL DE  GREGHETIN  - este strict necesar la orice boala de cancer  in special la bolnavii care au fost deja iradiati ,deoarece ceaiul contine si putin radiu.                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ESTE CEL MAI MIC MEMBRU AL FAMILIEI

ESTE  CEL  MAI  MIC  MEMBRU  AL  FAMILIEI
Loading...