Imi place foarte mult sa citesc si sa ma informez despre plantele medicinale ,ceaiuri si tot ce pate face bine celor apropiati noua si in general oamenilor pe cale naturala .Am gasit un articol foarte interesant al Dr. RUDOLF BREUSS despre miracolul de videcare al multor boli care par a fi incurabile si totusi cu ajutorul miraculos al ceaiurilor naturale .sau ameliorat si videcat in multe cazuri .Sperind sa fie de ajutor la cit mai multi semeni de-ai mei care sunt in suferinta si crede cu adevarat in miracolele naturi. 1) CEAI DE SALVIE (SALVIA PRAETANSIA) -Pentru gargara ceaiul de salvie se pregateste prin infuzie timp de 10 min. iar pentru baut trebuie fiert exact 3 min. Se pune 1-2 lingurite de salvie la jumatate de litru de apa clocotita si se fierbe 3 min. dupa care se i-a de pe foc.Salvia contine mult ulei eteric.Acesta este necesar la gargara dar pentru baut ceaiul nu trebuie sa contina acest ulei motiv pentru care trebuie sa fiarba exact 3 minute..Dupa acest timp uleiul se evapora si se formeaza un ferment care este folositor glandelor ,maduvei spinarii si discului coloanei vertebrale. Totodata ceaiul de salvie este un mijloc de prevenire a boli motiv pentru care ar trebui sa se bea tot restul vietii. In ceaiul gata pregatit se poate adauga sunatoare , menta roinita etc. dupa care se poate face infuzie inca 10 min. 2) CEAI PENTRU RINICHI-Mod de preparare Coada calului 15gr. ,urzici 10gr, (preferabil culese primavara ),troscot 8 gr. ,si sunatoare 6 gr,Aceasta cantitate ajunge unei persoane aproximativ 3 saptamini. .Intr-o ceasca cu apa firbinte ,se pune o priza din acest amestec si se lasa la infuzie timp de 10 min.(o priza =cantitatea tinuta intre degetul mare si cele doua degete alaturate}Ceaiul astfel obtinut se strecoara intro alta ceasca ,iar la zatul ramas se mai adauga 2 cesti de apa fierbinte si apoi se fierbe inca 10 min. Aceasta cantitate se strecoara peste ceaiul obtinut prin infuzie .Multi se vor intreba :de ce trebuie pregatit atit de complicat acest cea? Motivul este urmatorul; Ceaiul pentru rinichi contine 5 substante care nu trebuiesc fierte ,deoarece prin fierbere se distrug. Mai contine si o a 6 -a substanta care se obtine doar prin fierberea zatului de ceai timp de 10 min. Ceaiul pentru rinichi se poate bea ,doar timp de 3 saptamini ! Se bea cite o jumatate de ceasca de ceai rece , dimineata pe stomacul gol , apoi inaintea prinzului si seara inainte de culcare .In aceasta perioada sa nu se manince supe de carne. Ceaiul pentru rinichi este bun pentru orisice bola ,dar in mod special la inflamatii ale rinichilor si inaintea unei operatii.Cura de ceai de rinichi se poate face preventiv de 3-4 ori pe an ,avind durata de 3 saptamini ,int-ro cura si alta sint necesare , intreruperi de cel putin 2 saptamini.La prepararea ceaiului pentru rinichi se poate fo;osi si ceai obisnuit pentru rinichi cu conditia sa fie preparat dupa retete descrisa anterior.. FOARTE IMPORTANT - CEAIUL DE GREGHETIN - este strict necesar la orice boala de cancer in special la bolnavii care au fost deja iradiati ,deoarece ceaiul contine si putin radiu.
Despre asceza,nevointa si post la Sfantul Nil Calavritul
-
(...) Ce este asceza? În realitate, este viaţa de zi cu zi a omului
duhovnicesc, este respiraţia lui.Ce este inspiraţia şi expiraţia pentru
omul firesc, ac...
Acum 14 ani
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu