AddThis

Bookmark and Share

30.07.2009

"DE VORBA CU DUMNEZEU"

Ai vrea sa-mi ei un interviu,deci...zise Dumnezeu.- Daca ai timp ....i-am zis .Dumnezeu a zimbit. -Timpul meu este eternitatea.....-Ce intrebare ai vrea sa-mi pui? -Ce te surprinde cel mai mult la oameni ? -Dumnezeu mi-a raspuns ;-Faptul ca se plictisesc de copilarie ,se grabesc sa creasca....iar apoi tinjesc sa fie iar copi; ca isi pierd sanatatea pentru a face bani....iar apoi isi pierd bani pentru asi recapata sanatatea.-Faptul ca se gindesc cu teama la viitor si uita prezentul ,iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; casi cind nu ar muri niciodata si mor ca si cind nu ar fi trait. -Dumnezeu mi-a luat mina am stat tacuti un timp si apoi am inrebat:_ Ca parinte care ar fi lectiile de viata pe care ai dori sa le invete copii tai? Sa nu uite ca in citeva secunde deschid rani in inimile celor pe care ii iubesc ,care apoi nu se videca in citiva ani. -Apoi sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult ,ci acela care are nevoie de cel mai putin . -Sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu nu stiu sa-si exprime sentimentele asa cum le simt. -Sa invete ca doi oameni se pot uita la acelas lucru dar le vad in mod diferit. - -Sa invete ca nu-i suficient sa-i ierte pe ceilalti daca nu se poate ierta pe el insusi. -Multumesc ...pentru timpul acordat am zis umil . -Ar mai fi ceva ce oameni ar trebui sa stie ? -Dumnezeu m-a privit zimbind si mi-a zis: -Doar faptul casunt aici dintotdeauna.

3 comentarii:

  1. Sa te ierti pe tine insati, ca sa poti ierta pe altii...oare cati dintre noi se mai gandesc sa mai ierte pe cel ce le a gresit cu voie sau fara voie, cand lumea asta e atat de invadata de ura si de invidie; iar pentru a te ierta pe tine insati, trebuie sa fi ajuns deja la o vedere interioara si la o sinceritate fata de care suntem din ce in ce mai departe in aceasta societate de consum. Oricum, foarte frumoasa si inteleapta povata, acest dialog cu Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Sabina draga pentru comentariu este foarte adevarat,citi dintre noi ne autoeducam intrat de mult incit sa stim ,sa ne iertam pe noi ca sa putem ierta si noi la rindul nostru pe cei de linga noi .Intradevar societatea de acum este de un real consum.

    RăspundețiȘtergere

ESTE CEL MAI MIC MEMBRU AL FAMILIEI

ESTE  CEL  MAI  MIC  MEMBRU  AL  FAMILIEI